Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Izlet OO Nova Gorica

Izlet OO Nova Gorica

Člani OO Nova Gorica smo se v soboto 15. septembra, res da samo skupinica štirinajstih odpravili z dvema kombijema na tradicionalni izlet, tokrat v Ptuj. Da smo ljudje dokazuje to, da je med  nami bila tudi ena dama. Pot nas je vodila mimo Postojne, Ljubljane in Celja do Ptuja. Vmes smo se okrepčali in v Ptuj prispeli ob 10. uri. Tam smo si v spremstvu lokalne vodičke ogledali staro mestno jedro in ptujski grad. Potem smo dobro pol drugo uro zapravili pri ogledu vinske kleti in degustaciji izvrstnih vin. Kosilo s triurnim kopanjem smo imeli v termah Ptuj. Ob 17.15 uri smo se odpravili proti Ljubljani kjer nas je v gostišču Portal čakala bogata in okusna večerja z dobro kapljico. Po prečudovitem dnevu smo se okrog 22. ure zadovoljni odpravili proti domu. Djurič