Prednovoletno praznovanje članic in članov SŽPS OO Novo mesto, Ljubljana in Postojna

Da se je leto 2015 hitro obrnilo, smo bili mnenja skorajda vsi, ki smo se v soboto, 12.12.2015 zbrali v Trebnjem, v bowling centru Galaksija. Letos so se nam pridružili tudi člani in članice OO Ljubljana in Postojna, prišel je tudi predsednik Matjaž Skutnik. V zelo lepem ”ambijentu”, odlični družbi, glasbi in hrani smo se začeli zbirati po 19:00 uri in nadaljevali rajanje vse do zgodnjih jutranjih urah. Za vsakega od nas se je nekaj našlo; od bowlinga in plesa, do klepeta s starimi znanci in prijatelji. Upam, da smo se vsi imeli lepo in prijetno (o tem govorijo tudi slike) ter da se bodo takšna druženja dogajala tudi v bodoče.

Vsem članom, sodelavcem in prijateljem ter seveda njihovim družinam želim veselo, srečno, zdravo in uspešno novo leto 2016.

Jure Buzar