Skupščina 2015

V petek, 24.4.2015 je potekala redna letna skupščina SŽPS. Na skupščini je predsednik Matjaž Skutnik predstavil svoje delo in delo sindikata v letu 2014.

Predstavljeno je bilo finančno poslovanje v letu 2014 in predstavljen finančni plan za leto 2015.

V letošnjem letu praznujemo 25-to obletnico ustanovitve našega sindikata.

22. januarja 1990 se je zbrala množica vlakovnih odpravnikov, operativnih pomočnikov in dispečerjev iz celotne Slovenije in Istre. Takratna odločitev je bila soglasna: ustanovil se je NEODVISNI SINDIKAT VLAKOVNIH ODPRAVNIKOV SLOVENIJE IN ISTRE, postal pa je temelj današnjega sindikata. Za nami je že dobrih 25 let. Predsednik je ob jubileju čestital vsem našim članicam in članom.