Kolesarjenje treh dežel

Kolesarjenje  treh dežel!

28.08.2012 je bilo načrtovano kolesarjenje treh dežel, vendar je bilo zaradi napovedi slabega  vremena, le-topotrebno predstaviti na 08.09.2012. Na ta dan smo se zbrani kolesarji z jeseniške železniške postaje odpeljaliob 09:00 uri. Prvi postanek smo imeli v Podkorenu, po kratki osvežitvi smo pot nadaljevali proti avstrijski meji, kjer nas je pričakal naš sodelavec Mirko in na čudoviti lokaciji postregel ssendviči in osvežilno pijačo. Pot nas je v nadaljevanju vodila do avstrijsko-italijanske meje, kjer je sledila pošteno zaslužena pavza, saj je bilo do tam prevoženih že več kot 50km. Čeprav rahlo utrujeni, smo se po odmoru popeljali skozi Italijo do Planice.Lepo vreme nam je dalo moči, da prekolesarimo še zadnje kilometre do končnega cilja na Jesenicah.Organizatorjeposkrbel, da so nas v jeseniški restavraciji Ejga, pričakali z dobro hrano in pijačo. S tem smo v dobri družbi zaključili naš kolesarski izlet.

Kolesarski pozdrav v iz OO Jesenice pošilja Sakib Galić.