25 let Sindikata železniškega prometa Slovenije

Sindikat železniškega prometa Slovenije (SŽPS) je bil ustanovljen v Ljubljani dne 22. 01. 1990 kot Sindikat vlakovnih odpravnikov Slovenije in Istre. V letu 2002 se je sindikat na svoji redni letni skupščini preimenoval v Sindikat železniškega prometa Slovenije.
Tako v teh dneh obhajamo 25-letnico svojega obstoja. V četrt stoletja svojega delovanja smo pomembno sooblikovali podobo Slovenskih železnic in njenih zaposlenih.
Vsem našim članicam in članom ter upokojenim članom iskreno čestitamo za jubilej in želimo vse dobro.
Obletnico bomo uradno obeležili in praznovali na našem družabnem srečanju v juniju letošnjega leta.

Predsednik sindikata Matjaž Skutnik s sodelavci