Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Potovanja železničarjev po Sloveniji in Evropi

Potovanja železničarjev po Sloveniji in Evropi

Vlak je zagotovo prevozno sredstvo, ki potniku ponuja najboljše doživetje pokrajine po kateri je speljana železniška proga in je vedno prava izbira za prevoz.Naj spomnimo, da so zaposleni v vseh družbah skupine Slovenskih železnic upravičeni do popustov za  potovanja z vlaki po Evropi in Sloveniji.  S popustom lahko potujejo tudi  njihovi družinski člani, to so otroci do 26 leta starosti in zakonski ali zunajzakonski partnerji. Posebej pa velja poudariti, da so vse ponudbe namenjene tudi upokojencem in njihovim družinski članom.

Več si preberite v prilogah.

Ugodnosti za zaposlene

Ponudba za potovanja železničarjev