»Barkolana« 2013 OO Postojna

Tudi letos smo se v OO Postojna odločili, da zaplujemo po slovenskem morju. Da se ne bi preveč ponavljali, smo letošnjemu pozibavanju in pojedini na Boštjanovi barki dodali ogled Sečoveljskih solin. Na naše presenečenje je ogled na videz monotonih »gredic« bil kar zanimiv in poučen. Še enkrat smo dojeli, da se včasih niti ne zavedamo, kaj vse imamo v naši mali deželici. Priporočam vam, da dobro premislite, ko boste naslednjič v nakupovalno košarico dodali sol. Nekaj novega pa je bila tudi vožnja z barčico » Solinarko » ter » prekrcavanje« z barke na barko »brez perona«.

Ostali del dneva pa standarden kot vsako leto. Ogromno hrane, pijače in za nekatere kopalnih užitkov, ter krajši sprehod po Piranu. Nekateri so bili bolj pogumni na morju, drugi pa na obali. Kot vidite na slikah, eni skačejo z barke v morje, drugi pa so bolj pogumni na kopnem pri puncah.

Vsem skupaj hvala za lepo druženje. Naravi pa hvala za lepo vreme.

Đorđo