Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Glasilo Prometnik 100

Glasilo Prometnik 100

Vsebina: Ob jubilejni, stoti številki Prometnika, Novi zakon o delovnih razmerjih, Glasilo Prometnik skozi čas, Enota za meritve in popravila, Intervju s člani Sveta delavcev – Infrastruktura, (Ne)izvedba modernizacije na SŽ, Kratke domače, Predstavitev knjige, Postaje so naše ogledalo – Koper potniška, Malo zgodovine, Koroški v poklon, Izvršilni delavci skozi čas, Anina zvezdica, Srečanja, izleti, Železničar – umetnik, Upokojili so se, Pridobitev počitniške kapacitete v Atomskih Toplicah (Podčetrtek)

Prometnik 100