Podelitev priznanj za 30 let dela na železnici

V petek, 21. Junija,  je v Železniškem muzeju v Ljubljani potekala slovesna podelitev priznanj za 30 let dela na železnici.

Slovesnost je bila zaradi nepričakovanih objektivnih razlogov prestavljena, iz prvotno predvidenega zadnjega maja letošnjega leta.

Priznanja (ročno uro) so dobili vsi zaposleni, ki svoje delo opravljajo na železnici dejanskih 30 let.

V imenu Sindikata železniškega prometa Slovenije vsem dobitnikom iskreno čestitam. Predvsem pa smo jim dolžni veliko zahvalo za tri desetletja zvestega in predanega dela  v našem podjetju. Svoje delo so začeli že v bivši državi in ga vse obdobje samostojne Slovenije opravljajo na sedanjih Slovenskih železnicah.

Naj Vas  spremlja trdno zdravje in obilo osebnega zadovoljstva.

In srčno upam, da ostanete zvesti našem podjetju še naprej.

Matjaž Skutnik

Predsednik SŽPS