Skupščina OO Nova Gorica

Leto je spet naokoli. Člani OO Nova Gorica pričnemo novo leto, kot po navadi, z redno letno skupščino. Letos smo se zbrali v športno-zabaviščnem centru MAGMA X v Novi Gorici.

Skupščina je letos prinesla nekaj sprememb v vodenju OO Nova Gorica. Na skupščini je mesto predsednika OO Nova Gorica prevzel g. Bojan Drole, ki je bil izvoljen na volitvah 13.12.2012, mesto predsednika NO OO Nova Gorica pa je zasedel g. Alen Đerić. Zamenjali so se tudi nekateri sindikalni zaupniki po postajah.

Člani OO Nova Gorica so obdarili s praktičnim darilom sedaj že bivšega predsednika g. Rista Djuriča, za njegovo požrtvovalno vodenje OO sindikata.

Pa uradnem delu je sledila večerja in zabava ob bowlingu. Na bowling stezah smo lahko gledali vragolije mlajših članov, pa tudi starejših že upokojenih sindikalistov.

Po super večeru je sledilo vkrcavanje na avtobus za Baško Grapo in v kombi proti Krasu. Vsem udeležencem skupščine se zahvaljujem za obisk in upam, da se tudi drugo leto dobimo in se pogovorimo o pomembnih zadevah, ki vplivajo na naše dobro sodelovanje.