Združevanje in razdruževanje potniških vlakov na postaji Pragersko

Ob spremembi voznega reda za voznoredno dobo 2012-2013 na SŽ je na p. Pragersko prišlo do bistvenih sprememb v prometu potniških vlakov – za potrebe potniškega prometa se vlaki na p.Pragersko več ne razstavljajo, niti združujejo, tudi menjav lokomotiv na potniških vlakih ni več. Ker ne moremo predvideti, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, je za ”nostalgike” in ljubitelje železnic nastal ta kratek priložnostni dokumentarni video….seveda niso zajeti vsi potniški vlaki, pri katerih so se izvajale menjave….nekaj pa je…del dogodkov v eni od dnevnih izmen nekaj dni pred spremenjenim voznim redom…Prijeten ogled želim !

Jože Kosajnč

Video je amaterski dokumentarec namenjen ”nostalgikom” in ljubiteljem železnic ter vsem, ki jih to zanima…..
glasbena podlaga : Boney M – instrumental , pridobljen iz javno dostopnega portala You Tube.