Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Združevanje in razdruževanje potniških vlakov na postaji Pragersko

Združevanje in razdruževanje potniških vlakov na postaji Pragersko

Ob spremembi voznega reda za voznoredno dobo 2012-2013 na SŽ je na p. Pragersko prišlo do bistvenih sprememb v prometu potniških vlakov – za potrebe potniškega prometa se vlaki na p.Pragersko več ne razstavljajo, niti združujejo, tudi menjav lokomotiv na potniških vlakih ni več. Ker ne moremo predvideti, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, je za ”nostalgike” in ljubitelje železnic nastal ta kratek priložnostni dokumentarni video….seveda niso zajeti vsi potniški vlaki, pri katerih so se izvajale menjave….nekaj pa je…del dogodkov v eni od dnevnih izmen nekaj dni pred spremenjenim voznim redom…Prijeten ogled želim !

Jože Kosajnč

 

Video je amaterski dokumentarec namenjen ”nostalgikom” in ljubiteljem železnic ter vsem, ki jih to zanima…..
glasbena podlaga : Boney M – instrumental , pridobljen iz javno dostopnega portala You Tube.