Novoletna zabava OO Postojna

Ponovno novoletna zabava? A se vam ne zdi, da so te zabave vedno bolj pogoste oz. je vsako leto krajše. Nekoč se mi je zdelo, da je do novega leta trajala cela večnost, sedaj pa je novo leto kar po nekaj mesecih. A je to znak, da sem že v letih ali pa ta današnji čas nima več prave ure. Tako ponovno za svoje člane organizira novoletno zabavo OO Postojna. Po tradiciji je to res le zabava in nimamo pred zabavo nobenih sestankov, skupščin ali občnih zborov. To je večer, ko se želimo le zabavati in pozabiti na vse težave ter politične in sindikalne zdrahe. Koliko nam to uspe pa je odvisno od posameznika. Nekateri se res zabavajo in uživajo ob večerji,glasbi, plesu, klepetu in na koncu še na bowlingu. Prav zato že vrsto let vztrajamo na isti lokaciji, ker ima restavracija bowling steze. Drugi pa pač ne morejo iz svoje kože in večer preživijo v razgovorih o sindikalizmu in politiki. Na priloženih slikah pa boste videli, kdo se res zabava in kdo utruja s politiko.

Na koncu pa bi vsem svojim članom in vsem ostalim železničarjem v novem letu zaželel veliko zdravja in sreče ter da bi še dolgo ostali sodelavci.

Đorđo Petrović