Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

Prednovoletno srečanje OO Koper in Sežana

Prednovoletno srečanje OO Koper in Sežana

Mesec december je čas, ko se izteka leto, čas, ko ugotavljamo, kaj nam je iztekajoče prineslo. So pa žal takšni časi, da se marsikdo vpraša kaj mu letošnje leto ni odvzelo.

Da pa ne bi preveč obupovali, so v tem mesecu tudi zabave. In tudi mi smo se odločili, da to leto zaključimo veselo, pozitivno. Čeprav nam jo je 8.12. zagodel sneg, smo se dobili 15.12. v gostišču Orient v Divači. Ob odlični hrani, pijači in dobri družbi smo pozabili na politiko, recesijo in konec sveta.

V letu, ki prihaja vsem sodelavcem in prijateljem želimo naj bo pozitivno, polno upov in pričakovanj. Bodite zdravi, imejte se radi in ne pozabite….vidimo se kmalu!
OO Koper