Martinovanje na primorskem

Letošnje tradicionalno martinovanje se je odvijalo v Škocjanu pri Kopru. Člani OO Nova Gorica, Postojna, Sežana in Koper smo dodobra zapolnili vsak kotiček vinske kleti Kralj.

Druženje je v teh kriznih časih še kako pomembno. Tega se zavedamo vsi, zato je bil letošnji odziv res enkraten. Priložnost, da pozabimo na vsakdanje skrbi in možnosti  srečanja z svojimi sodelavci in nadsodelavci. Ob odlični hrani in domači kapljici, prijetni družbi in dobri glasbi smo sklenili tudi kakšno novo poznanstvo.

Da smo druženje podaljšali kar za dve uri pa je sigurno dejstvo, da smo se imeli zares lepo. Zato dragi moji sodelavci, prijatelji in  znanci, upam, da bo takšnih srečanj še več. Ker v življenju štejejo dobre stvari, dobri ljudje in veseli trenutki.

Hvala organizatorju Djurić Ristotu za res prijeten večer in dobro organizacijo. Naj mu ne poide energija v prihodnje, ker…mi pridemo zagotovo!

Živel sveti Martin!!!