Martinovanje 2012 v Škocjanu

Spoštovane članice, spoštovani člani Območnih odborov NOVA GORICA, POSTOJNA, SEŽANA in KOPER
Vabimo vas , da se skupaj udeležimo martinovanja na vkljub težkim časom in krizi ki tudi nas železničarje ni obšla. To je tudi razlog več za prijetno druženje in beg od vsakodnevnih skrbi.

Tokratno martinovanje organiziramo v Škocjanu pri Kopru v vinski kleti KRALJ v petek 9. novembra s pričetkom ob 20.30 uri.

Za prevoz članic in članov OO Nova Gorica, Postojna in Sežana je organiziran avtobusni prevoz na relaciji Volčja Draga – Postojna – Divača – Škocjan v prihodu ter na relaciji Škocjan – Divača – Postojna – Nova Gorica – Podbrdo v povratku.

Ostalo poglejte v pdf datoteki: Martinovanje 2012 v Škocjanu