Slavnostna seja Glavnega odbora SŽPS ob 30-letnici sindikata

Slavnostna seja Glavnega odbora SŽPS  ob 30-letnici sindikata

V sredo, 22. januarja 2020, točno na dan, ko je bil pred 30. leti ustanovljen naš sindikat, se je na slavnostni seji v City hotelu v Ljubljani sestal Glavni odbor SŽPS.

Po uvodnem pozdravu predsednika sindikata Milorada Šljivića je nekaj misli o slavnostni obeležitvi dodal še sekretar Jože Skubic.

Z minuto molka smo se spomnili vseh preminulih članov sindikata. Sledila je še zdravica in skupinsko fotografiranje.

Člani GO smo na mizo dobili Zbornik, ki je posvečen 30 letnemu delovanju našega sindikata. To je prvi zbornik v celotni zgodovini sindikata.

V nadaljevanju seje se je GO dotaknil še nekaterih aktualnih dogodkov.

Osrednja zunanja slovesnost ob 30-letnici SŽPS bo v soboto, 23. maja 2020, v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Besedilo: Miran Prnaver
Foto: Robert L. Horvat