Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Logo
Dobrodošli na spletni strani Sindikata železniškega prometa Slovenije. Spletna stran je namenjena sprotnemu obveščanju naših članic in članov, vseh zaposlenih v podjetju Slovenske železnice d.o.o, hčerinskih podjetjih in drugih podjetjih ter širše slovenske javnosti o dogajanjih tako v sindikatu kot tudi znotraj slovenskih železnic.

Pristopna izjavaOstali obrazci

NOVOLETNA ZABAVA SŽPS NA DOLENJSKEM

NOVOLETNA ZABAVA SŽPS NA DOLENJSKEM

Tako kot je že v navadi zadnja leta, smo se člani SŽPS iz večih organizacij zbrali v soboto, 21.12.2019, v Trebnjem v Bowling centru Galaksija. Tokrat smo se dobili v najštevičnejši zasedbi do sedaj in se ob prijetnem druženju, hrani in seveda bowlingu ter ob odlični glasbi zadržali do poznih jutranjih ur. Med nami je bilo kar nekaj novih in mladih sodelavcev in ob tej priložnosti smo mladim in prihajajočim članom hoteli dati spodbudo, da se tako nadaljuje tudi v bodoče, ko nas, malo starejših, ne bo več v sistemu.

Vsem predsednikom OO-jev in ostalim udeleženim se iskreno zahvaljujem za sodelovanje in ob tem vsem našim članicam in članom ter vsem ljudem dobre volje želim veliko sreče, zdravja in uspehov v letu 2020.

Predsednik OO Novo mesto
Jure Buzar