NOVOLETNA ZABAVA SŽPS NA DOLENJSKEM

Tako kot je že v navadi zadnja leta, smo se člani SŽPS iz večih organizacij zbrali v soboto, 21.12.2019, v Trebnjem v Bowling centru Galaksija. Tokrat smo se dobili v najštevičnejši zasedbi do sedaj in se ob prijetnem druženju, hrani in seveda bowlingu ter ob odlični glasbi zadržali do poznih jutranjih ur. Med nami je bilo kar nekaj novih in mladih sodelavcev in ob tej priložnosti smo mladim in prihajajočim članom hoteli dati spodbudo, da se tako nadaljuje tudi v bodoče, ko nas, malo starejših, ne bo več v sistemu.

Vsem predsednikom OO-jev in ostalim udeleženim se iskreno zahvaljujem za sodelovanje in ob tem vsem našim članicam in članom ter vsem ljudem dobre volje želim veliko sreče, zdravja in uspehov v letu 2020.

Predsednik OO Novo mesto
Jure Buzar