Naš spletni portal uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

 

Izlet OO Pragersko, OO Maribor in OO PO Maribor

20. novembra, 2019

Dne 05.10.2019 smo se članice in člani območnih organizacij Pragersko, Maribor in PO Maribor podali na izlet po Pomurju. Začeli smo z obiskom Expana, v katerem je na premišljen in inovativen način predstavljeno Pomurje, znotraj katerega so zajeti: Panofilm, Panoskop, Neuroterme, Čarobna jasa, Panoart in Panolet. S pomočjo virtualnih očal, v maketi balona, nam je bilo pričarano neverjetno doživetje v zraku, kot ga je pred več desetletji izkusil belgijski znanstvenik.

Ustavili smo se tudi v Lendavskih Goricah pri dveh vrhunskih modelarjih. To sta Leo Roudi in Matjaž Matko. Predstavila sta nam tehnično dovršeno maketo postaje Ormož, modele vlakov in lokomotiv.

Na Goričkem pa nas je pričakal Krtek Oli v doživljajskem parku Vulkanija. Popeljal nas je na nepozabno potovanje v globino Goričkega vulkana skozi zgodovino Zemlje in po geoloških značilnostih.

Izlet smo zaključili s poznim popoldanskim kosilom v prijetnem vzdušju ob dobri hrani ter pijači v gostišču pri Veseli Goričanki.

Boris Kolman

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas
Pridruži se nam
Pristopna izjava

Copyright by SŽPS. All rights reserved.

Copyright by SŽPS. All rights reserved.